Prislista kött

(Vi har försökt lista priserna såsom de normalt sett ser ut i butiken men det kan variera, framförallt på det hängmörade köttet. Att en detalj finns med i prislistan är ingen garanti att den finns i lager i butiken)

Fläskkött: 

Hel/halv gris 89:-/kg

Grislever 59:-/kg

Grisnjure 59:-/kg

Gristunga 59:-/kg

Grishjärta 59:-/kg

Grisfötter 59:-/kg

Grishuvud 59:-/kg

Späck 59:-/kg

Fondben fläsk 39:-/kg

Broskben 69:-/kg

Fläsklägg (färska) 89:-/kg

Spareribs 99:-/kg

Bogstek 129:-/kg

SM-bog 120:-/kg

Revbensspjäll 129:-/kg

Fläsksida med svål 129:-/kg

Skinkstek eller skinkinnanlår 149:-/kg

Kamben 149:-/kg

Fläskkarré med ben 139:-/kg

Fläskkarré benfri 149:-/kg

Tomapork 179:-/kg

Fläskkotlett 179:-/kg

Hängmörad fläskkotlett 229:-/kg

Fläskfilé putsad 199:-/kg

Egenrökt fläsksida 199:-/kg

Iberico:

Fondben av jamon iberico 89:-/kg

Ribs (iberico) 289:-/kg

Abanico (iberico) 399:-/kg

Secreto (Montaraz iberico de bellota) 499:-/kg

Racks (Montaraz iberico de bellota) 499:-/kg

Pluma (Montaraz iberico de bellota) 599:-/kg

Carilleras (Montaraz iberico de bellota) 599:-/kg


Lammkött:

Helt lamm (helt eller sågat) 189:-/kg

Helt lamm (finstyckat och vackat) 199:-/kg

Fondben lamm 39:-/kg

Lammmage 69:-/kg

Lammlever 69:-/kg

Lammhjärta 99:-/kg

Lammnjure 109:-/kg

Lammtunga 109:-/kg

Lammbräss 299:-/kg

Lammskalle 79:-/st

Lammhjärna 99:-/st

Lammfärs 189:-/kg

Lammfärsbiffar med fetaost 150 gr 50:-/st

Lammgrytbitar med ben 169:-/kg

Lammbog/rygg i bit 169:-/kg

Grillskivor av lammkarré med ben 199:-/kg

Lammstek med ben 249:-

Grillskivor av lammstek (mittbit) 299:-/kg

Lammlägg (baklägg) 249:-/kg

Benfri lammstek 349:-/kg

Lammsadel 349:-/kg

Lammkotletter 349:-/kg

Lammracks 399:-/kg

Benfri lammsadel (rulle) 549:-/kg

Lammytterfilé 699:-/kg

Lamminnerfilé 699:-/kg

Nötkött svenskt:

Komage 59:-/kg

Kalvlever 159:-/kg

Oxtunga 109:-/kg

Oxhjärta 89:-/kg

Njure 159:-/kg

Fondben nöt 39:-/kg

Märgben sågade 59:-/kg

Hängmörad nöttalg i bit 49:-/kg

Hängmörad nöttalg smält 280 ml 45:-/st, 2 för 60:-

Oxsvans 149:-/kg

Oxbringa (från bröstet, grytkött) 149:-/kg

Oxbringa (short ribs) 199:-/kg

Brisket 199:-/kg

Oxkind putsad 199:-/kg

Märgpipa/bogstek 179:-/kg

Fransyska 189:-/kg

Oxrulle 189:-/kg

Ytterlår 189:-/kg

Högrevskärna 219:-/kg

Skirt steak/mellangärde 199:-/kg

Njurtapp 199:-/kg

Spindelstek 249:-/kg

Hel vacío 249:-/kg

Flapsteak 249:-/kg

Picanha 249:-/kg

Flankstek 299:-/kg

Luffarbiff/flat iron steak 299:-/kg

Hamburgarkött (av 30 dgr hängmörad entrecotekappa) 299:-/kg

Hamburgare 150gr 50:-/st

Hamburgare 200gr 60:-/st

Kantbitar av ryggbiff/entrecote 499:-/kg

Gårdagens skivor av ryggbiff/entrecote 599:-/kg

Vakummörad ryggbiff med kappa (marm. kl 5) 699:-/kg

Vakummörad entrecote (marm. klass 5) 699:-/kg

Hängmörad (minst 30 dagar) ryggbiff med kappa (marm. kl 5) 799:-/kg

Hängmörad (minst 30 dagar) entrecote (marm. klass 5) 799:-/kg

Ryggbiff/entrecote WSC med ben talgmörad 100 dagar 999:-/kg

Ryggbiff/entrecote WSC benfri talgmörad 100 dagar 1199:-/kg

Vakummörad oxfilé premium putsad 799:-/kg

Hängmörad oxfilé 799:-/kg

Kantbitar oxfilé (för grillspett/pasta/Rydberg) 599:-/kg

Hängmörad (minst 30 dagar) clubstek 599:-/kg

Hängmörad (minst 30 dagar) t-bone 599:-/kg

Hängmörad (minst 30 dagar) porterhouse 659:-kg

Hängmörad (minst 30 dagar) entrecote med ben 699:-/kg

Utländskt nötkött:


Gödkalvinnanlår Holland 399:-/kg

Gödkalvkotlett Holland 499:-/kg

Short ribs Angus Spanien 449:-/kg

Flapsteak Stone Axe 100% Wagyu 999:-/kg

Högrevskärna Stone Axe 100% Wagyu 999:-/kg

Entrecotekappa Stone Axe 100% Wagyu 999:-/kg

Tri-tip Stone Axe 100% Wagyu 999:-/kg

Hängmörad Sashi picanha 499:-/kg

Hängmörad högrevskärna Tyskland 399:-/kg

Snellmann premium finsk entrecote 899:-/kg

Rubia Gallega chuletón 1199:-/kg

Vi har även hängmörad Sashi på ben i många varianter, pris beror på marmoreringsklass och ursprung